Onze medewerkers

Esmee Bakker
Mondhygiënist
Afgestudeerd in 2001 aan de ACTA te Amsterdam. In de jaren erna ervaring opgedaan in groepspraktijken met speciale aandacht voor kindertandheelkunde. Tevens werkzaam geweest in de orthodontiepraktijk en speciale interesse en ervaring in de parodontologie. Het samen met de patiënt streven naar een mooie en gezonde mond is een uitdagende taak. Voor uw gemak werk ik ook in de avond en in het weekend. Aangesloten bij NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten)
info@ijdent.nl
Gerard Groot
Tandarts
Afgestudeerd in 2003 aan de ACTA te Amsterdam. Naast IJdent ben ik ook werkzaam in een groepspraktijk in De Rijp. Voor uw gemak werk ik ook op maandagavond. Aangesloten bij NMT (Nederlandse Maatschappij te bevordering der Tandheelkunde). 
info@ijdent.nl
Stephanie Loenen
Mondhygiënist
Ik ben Stephanie Loenen, afgestudeerd in 1999 aan de ACTA in Amsterdam. Mijn vak vind ik na vele jaren nog steeds erg boeiend en afwisselend, elke mond is immers weer anders! De uitdaging is om samen met de patiënt een zo gezond mogelijke mond te verkrijgen en te behouden. Bij IJdent werk ik elke dinsdag, daarnaast werk ik in het centrum van Amsterdam. Ik verwelkom u graag op dinsdag bij IJdent, tot dan! Aangesloten bij NvM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten)
info@ijdent.nl
Scroll Up